Som una empresa totalment consolidada i de referència en el seu sector

SOBRE NOSALTRES

MUROXS va nèixer el setembre del 2000 com a part del procés d’evolució i creixement del seu fundador que ja portava camí fet des de l’any 1993.
El fundador nascut en una familia dedicada al sector de la construcció, va voler aprofitar aquests coneixements i experiència per a aportar-los en el món del paisatgisme.
Inicialment va tocar el sector forestal i poc a poc, seguint les necessitats dels clients, MUROXS ha seguit evolucionant cap el sector del paisatgisme i la construcció per tal d’oferir al client un servei integral que garanteixi al màxim la seva satisfacció.
En aquests moments MUROXS ès una empresa totalmente consolidada i de referència en el seu sector pel que fa a processos de control d’erosió, prova d’aixó en són els seus clients que n’avalen la profesionalitat i l’experiència.
El valor més identificatiu de MUROXS ès la satisfacció del client i per aquest motiu està en constant procés d’investigació i evolució pel que fa a la qualitat dels materials, la maquinària i el tipus de sol.lucions, aplicant les tecnologies que mes s’adaptin a cada situació des de les més tradicionals a les actuals més innovadores.