Estructures realitzades amb malles de ferro galvanitzat, acer inoxidable o corten.

MURS DE GABIONS

Els gabions són estructures realitzades amb malles de ferro galvanitzat o acer inoxidable que s’omplenen de diferents tipus de materials. És una sol.lució molt eficaç per a entorn on necessitem una amplia capacitat d’absorció del soroll, alta capacitat de drenatge o alta verticalitat , ja que el gabió actua per propia gravetat. Les opcions que ofereix són infinites i només hem d’utilitzar l’imaginació. Els gabions en el seu interior poden combinar conjuntament amb les pedres, infinitat de materials (fusta, obra, combinació de colors amb el mateix material, plantes…) creant així gran diversitat d’espais amb una integració total amb la resta de l’entorn. Nosaltres només treballem amb materials de primera qualitat que ens ofereixen una màxima garantia de resistència i anticorrossió, per això només treballem amb malles de ferro galvanitzat o acer inoxidable electrosoldades procedents dels millors fabricants europeus. Els murs de gabions són murs de gravetat que es poden dividir en dos grans grups:

GABIONS INDEPENDENTS

Els gabions independents són el tipus de gabió tancat independent utilitzat amb malles de triple torsió o gabions transportables realitzats amb malles electrosoldades que treballen unicament per gravetat.

ESTRUCTURA MONOLÍTICA DE GABIONS

L'estructura monolítica de gabions són els gabions muntats insitu creant una estructura de diafragmes interns tant verticals com horitzontals amb uns paraments frontals i posteriors que treballen de manera unitària aconseguint que el mur treballi tot ell com una estructura monolítica.

Treballem amb materials de primera qualitat que ens ofereixen una màxima garantia de resistència i anticorrossió fins a 70 anys en ambients C4

PROJECTES REALITZATS

Segons les necessitats de cada projecte, es pot optar per els dos tipus de mur, sempre tinguent en compte les diferències existents entre ells: resistències, acabats, preu, etc,.

Carreteres

Gabions especialitzats per carreteres, hidràulixs i obra civil.

Paisatgisme

Gabió amb integració paissatgistica adaptable a qualsevol disseny.

Antisoroll

Descobreixi una nova forma de protegir el seu habitatge, parcs i espais infantils dels sorolls.

Arquitectura

Gabions ideals per als entorns urbans amb edificis arquitectònics moderns.

Arqueologia

Gabions per restaurar zones rurals, patrimoni històric i treballs d'arqueologia.

Antigraffiti

Revestiment de façanes i murs per millorar l'estètica d'una façana.

Necesites un pressupost?

Contacte amb nosaltres sense cap compromís