Col·laborem amb:

Som distribuïdors en exclusiva per a la Península Ibèrica de gabions Rothfuss Best Gabion.
Rothfuss, fabricant Alemany amb mes de 150 anys d'experiència en el sector. Galvanitzat Zn + Al de 350 gr / m2 per a superar la prova de 3.000 hores en boira salina segons EN-9227 NSS

Distribuïdors en exclusiva dels sistemes de clips per a tancaments i gabions de la prestigiosa marca americana Encore Hartco.
La solució als problemes de punxonament i / o tall de les grapes CL-50. E-clips d'alta resistència i materials sota demanda (galvanit, inox, corten)

Els gabions són estructures realitzades amb malles de ferro galvanitzat o acer inoxidable que s’omplenen de diferents tipus de materials.

L’erosió ès el fenòmen d’arrossegament de terres que es produeix per la velocitat de l’aigua en el sòl. Sempre hem de tenir en compte que els talussos pateixen una erosió que hem d’intentar minimitzar.

Subministrem i instal·lem tots els elements necessaris per a la construcció d'un jardí vertical.

PAISATGISME

En el moment de desenvolupar un projecte de paisatgisme i fer-lo realitat, sovint ens trobem amb diferents problemes (accés, morfologia del terreny, espai o reptes de disseny) on és necessària l’aplicació de diferents sol.lucions, algunes d’elles innovadores, que de manera individual o bé en conjunt, ens permetran arribar a assolir el resultat desitjat.

Les sol.lucions de paisatgisme que oferim, van des de l’ obra tradicional, els murs de pedra, jardins, treballs d’excavació fins a arribar a les més innovadores tècniques de control d’erosió utilitzant murs de gabions, murs verds i una sol.lució amb un alt valor mediambiental i d’estalvi energètic com són els jardins verticals i les cobertes vegetals.

El paisatgisme es defineix com l’art o la tècnica de creació d’espais que formaran part d’un paisatge.

El concepte de paisatge és un terme que es pot valorar sota molts punts de vista: des de les percepcions i sensacions que ens ofereix, a un punt de vista estètic en el que ens ofereix una armoniosa combinació de formes i colors del territori, a un punt de vista ecològic o geogràfic en el que el veurem com un conjunt d’interaccions entre roques, aigua, atmosfera, vegetació, fauna i activitat humana dins d’un espai determina

bilbao-6

Disseny i funcionalitat

Gabions utilitzats per al revestiment de les parets tan per exterior com interior. El resultat ha quedat fantàstic! uns professionals.

Club petanca Unión las torres, Rubí

Resultat espectacular!

Un canvi visual sorprenent! D'un mur de formigó a un mur de gabions farcits de l'àmines de pissara. Van aconseguir un resultat espectacular! Una casa nova amb un mur de gabions

Casa particular, Barcelona

Necesites un pressupost?

Contacte amb nosaltres sense cap compromís